2007. október 11., csütörtök

Talpmasszázs

Régebben azt gondoltam, hogy a talpmasszázs is egy kellemes ellazulás. Bár hallottam már az akupresszúráról, mégis számomra az volt a visszatartó erő, hogy kiskorom óta borzasztóan csikis a talpam. :-)
Kicsit körülményesen, de mégis úgy hozta a sors, hogy eljutottam valakihez, aki ezzel is foglalkozik. A körülményességet arra értem, hogy valójában akihez a Jónás-módszer kiszámolásával fordultam, csinált egy energetikai felmérést is. Meglepően hallottam, hogy a testemben az energia nem kiegyensúlyozott, a csakráimmal is gond van olyan szempontból, hogy nem megfelelően kering bennük az energia. A testemről annyit, hogy bizonyos szerveim túlműködnek, itt túl sok az energia, bizonyos szervek mint pl. a női szervek pedig alulműködnek, itt pedig túl kevés. Vagyis az egyik lehetséges oka annak, hogy nem jön össze a baba, hogy pont azon a helyen pang az energia, ahol a legjobban szükség lenne rá. Ezzel egybevágott az is, hogy állítólag rossz helyen feküdtem, vagyis pont a fejemen keresztül ment egy káros földsugárzás. Ez pedig akadályozta a hipofízis rendes működését, vagyis a hormonok megfelelő működését. Így hát tettem egy 180 fokos fordulatot és azóta az ágy másik oldalán van a fejem.
És azután jött a talpmasszázs rész, ami ezeket szintén alátámasztotta. Bizonyos pontok megnyomása olyan fájdalmas volt, hogy azt hittem menten kiugrom az ablakon...Legfőképp a női szerveknél volt ez tapasztalható, a méh és a petefészkek tájékán. Azóta rendszeresen járok, hetente egyszer. Vannak még fájdalmas pontok, de mintha csökkennének a fájdalmak. Közben a csakráimat is töltjük energiával egy műszer segítségével, amely pontosan azt az energiát adja le nekem, ami ahhoz a csakrához illetve bizonyos szerveknek kell. Ebben lehet hinni vagy nem hinni, de kalandvágyó természetem nem engedi, hogy kipróbálás nélkül elutasítsam ezeket a dolgokat...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia.
Én is babát szeretnék és azért járok talpmasszázsra.Eloszor nekem is fájtak azok a pontok,,de már most 3 hónap után alig érzem.Neked sikerult már? Kismama vagy?Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye,mert az Én masszorom már tobbszor eredménnyel járt.Minden jót sok szerencsét.G.

N.G. írta...

Szia Gabriellka,

Köszönöm az érdeklődést. Még sajnos fizikailag nem vagyok anya, de lelkileg már alakulnak a dolgok.
Neked is köszönhetően újra irni fogok...

Üdv. NG